Υγραεριοκίνηση

ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ

H CHANIA CAR & TRUCKS ΑΕ βλέποντας τον κόσμο οικολογικά οργάνωσε και λειτουργεί το πρώτο πιστοποιημένο τμήμα τοποθέτησης υγραερίου καυσίμου στα Χανιά. Με τη χρήση του υγραερίου καυσίμου κερδίζουμε οικονομία σε χρήματα και εκπομπές καυσαερίων που φτάνει το 60% του κόστους της βενζίνης.

Η τοποθέτηση των συστημάτων υγραεριοκίνησης γίνεται βάση των προδιαγραφών που εφαρμόζονται σε όλη την Ευρώπη σε ειδικά διαμορφωμένο και αδειοδοτημένο χώρο για απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά.

Εκπροσωπούμε τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής μονάδων εγκατάστασης στην Ευρώπη και παρέχεται διετή εγγύηση για την εργασία και τα ανταλλακτικά.

 

Σε ποια αυτοκίνητα μπορεί να τοποθετηθεί;

Η εγκατάσταση υγραεριοκίνησης γίνεται σε όλα τα αυτοκίνητα με βενζινοκινητήρες που διαθέτουν μπεκ ψεκασμού καυσίμου με τέσσερις, με έξι ή οχτώ κυλίνδρους.

Πόσες μέρες χρειάζεται η τοποθέτηση;

Ο χρόνος παράδοσης τους είναι μόλις 2 εργάσιμες ημέρες. Η παράδοση του αυτοκινήτου γίνεται μετά από τον κρατικό τεχνικό έλεγχο οχημάτων (ΚΤΕΟ) και τη καταχώρηση στην άδεια κυκλοφορίας του νέου συστήματος από το Μηχανολογικό τμήμα.

Είναι ασφαλές;

Το υγραέριο είναι ασφαλέστερο καύσιμο από την βενζίνη, χάρη στις ειδικές βαλβίδες εκτόνωσης που υπάρχουν στο σύστημα, οι οποίες σε περίπτωση ατυχήματος, απελευθυερώνουν σταδιακά το αέριο. Σύμφωνα με τεστ που έχουν γίνει στην Ε.Ε., αποδεικνύεται 10 φορές πιο ασφαλές από την βενζίνη.

 

Τι κερδίζω με το υγραέριο;

Οικονομία έως και 60%!
Μεγαλώνει την ζωή του κινητήρα του αυτοκινήτου, αφού γίνεται καθαρή καύση χωρίς κατάλοιπα.
Βοηθάει στην μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, επειδή είναι οικολογικό καύσιμο.

Τι αλλάζει στις επιδόσεις του αυτοκινήτου;

Οι επιδόσεις του κινητήρα παραμένου ίδιες και σε ορισμένες περιπτώσεις και καλύτερες, επειδή το υγραέριο σαν καύσιμο έχει περισσότερα οκτάνια (110) και τέλεια καύση. Με δυναμομέτρηση του αυτοκινήτου μετά την τοποθέτηση μπορούμε να έχουμε ακριβή εικόνα της λειτουργίας του κινητήρα για την απόλυτη οικονομία.

Τοποθέτηση Υγραερίου και εξόφληση με 6 άτοκες δόσεις!

TOP
ESPA CARTRUCKS